Meubelen van Acaciahout

Hoewel je er misschien nog niet zo vaak van hebt gehoord, is acaciahout een veelgebruikt materiaal voor het maken van meubels. Acacia-planten komen voor in Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Inmiddels heeft het hout zijn weg naar Europa gevonden, waar het hout gebruikt wordt voor het maken van diverse meubelen.

Acaciahout: duurzaam en sterk

Het hout van een Acacia-plant is duurzaam en heeft een mooie vlamtekening. Het hout is te herkennen aan de combinatie van lichte en donkere kleuren. Hierdoor heeft het materiaal een warme uitstraling. Onder invloed van licht kan de kleur van het hout veranderen. Acaciahout is hard en sterk en wordt daardoor met name gebruikt voor het maken van eetkamertafels, dressoirs, tv-meubels en kasten. In het assortiment van Huisenthuis.nl vind je een uitgebreid aanbod meubelen van Acaciahout.

Meubelen van Acaciahout in wit en donker

Bij Huisenthuis.nl vind je meubelen van Acaciahout in zowel donkere als lichte kleuren. De witte meubels met een houtkleurig blad passen uitstekend in een landelijk interieur. De meubels in een donkere uitvoering zijn een echte aanwinst voor jouw industriële of vintage inrichting. Dankzij de diverse afwerkingsmogelijkheden zijn meubelen van Acaciahout echter aan vrijwel ieder interieur toe te voegen.

Kleurschakeringen en unieke vormen

Acaciahout is een unieke houtsoort. Niet alleen dankzij de kleurschakeringen, maar ook dankzij de vorm van het hout, die bij geen enkel stuk hetzelfde is. Zeker de echte houtliefhebbers kunnen bij meubelen van Acaciahout hun hart ophalen. Kies bij Huisenthuis.nl de meubels waar je naar op zoek bent. Ontdek de verschillende afwerkingsmogelijkheden en wees niet bang te combineren. Door je houten meubels goed te onderhouden, heb je er jarenlang plezier van. In de webshop van Huisenthuis.nl vind je diverse onderhoudstips die je op weg kunnen helpen.

Kies je meubelen van Acaciahout

Ben je op zoek naar een warme, stijlvolle houtsoort? Eentje die wel tegen een stootje kan en een unieke uitstraling heeft? Kies dan voor meubelen van Acaciahout en steel de show met je interieur. Bekijk het assortiment van Huisenthuis.nl vol met eetkamertafels, dressoirs, bergkasten en sidetables.